Kompetenčni model socialnega podjetnika

Slika za %user

Tadeja Mesojedec
torek, 19. 04. 2011

Kompetenčni modeli nam v poplavi raznih usposabljanj in t.i. »nujnih« znanj nudijo pregleden nabor znanj, sposobnosti in veščin, ki bi jih posameznik za delovanje na določenem področju potreboval. Kompetenčni model socialnega podjetnika razvijamo tudi v konzorciju Socialnih inovatorjev prihodnosti in je v osnovi že postavljen.

Trenutno iščemo zainteresirane strokovnjake, ki bi kompetenčni model lahko preizkusili in nam ponudili povratno informacijo o njegovi stabilnosti. Ker je bilo vanj vloženega veliko raziskovanja in analiz, si želimo, da bo služil širše kot le za namen našega socialno podjetniškega inkubatorja. Če ste zainteresirani, da model preizkusite, pišite na tadeja@mladinski-ceh.si in sporočite, zakaj bi vas preizkus zanimal, in kako lahko pripomorete k razvoju kompetenčnega modela.

PS: Kompetenčni model bo, ko bo končan, na voljo registriranim uporabnikom spletne strani. Uporabniki inkubatorja pa bodo lahko izboljšali svoje kompetence skozi brezplačna usposabljanja in treninge.