Inkubator opremljen!

Slika za %user

Tadeja Mesojedec
četrtek, 24. 11. 2011

Z velikim veseljem smo včeraj odprili vrata na novo opremljenega inkubatorja socialnega podjetništva.
 
Re-use oprema in stil je delo socialnega podjetja Centra ponovne uporabe (CPU) iz Rogaške Slatine (projekt MDDSZ izpred let). Ravno danes so končali dela in nad rezultatom smo navdušeni. Uspelo jim je urediti kreativen in domačen prostor, ki ponuja ogromno možnosti. Zasluga gre predvsem dizajnerki Ani Hribar (in celotnemu kreativnemu timu) in izvedbeni ekipi CPUja.
Uradna slovesna otvoritev inkubatorja bo v začetku naslednjega leta, ko bo dopolnjen še s poslikavami, kreativnimi zavesami in nekaterimi drugimi elementi (tehnika, pisarniški material), uporabljati pa se bo začel že danes. :)
 
INKUBATORJEVA AKTIVNOST- vsak TOREK ob 11h te vabimo na čaj ali kavo v naš socialno podjetniški inkubator!
Projekt je sicer v polnem razmahu. Izvedli smo že kar nekaj delavnic o socialnem podjetništvu in Socialnih inovatorjih prihodnosti. Zanimanja za inkubator je veliko, vendar je pred vstopom v inkubator kar nekaj korakov, ki jih moramo skupaj s svetovalci prehoditi, da lahko začrtamo pot in začnemo z delom.
Nad prostori smo navdušeni, saj so dejansko velik napredek od prejšnjih, ko so mladi delali v pisarni, ki je bila le "zasilno opremljena".
 
MOŽNOSTI PROSTOROV
Domačnost prostora, ki ga je opremnil Center ponovne uporabe ponuja ogromno možnosti za kreativnost. Postavljen je modularno, tako da omogoča, da se mize premikajo glede na potrebe inkubirancev (sestanek, šest delovnih mest, manjše skupine ...), prav tako je poseben kotiček namenjen kreativnosti in manjšim sestankom ter seveda pitju kave in "out of the box thinking". Na slikah se na stenah vidijo oknice (namenjene za pripenjanje sporočilc z bucikami) in veliki okvirji (ki so namenjeni pisanju "piši-briši").
 
Veseli smo vsakega obiskovalca in zanimanja za naše delo, takoda pridite pogledat, pohvalit in predlagai nadgradnjo in možnosti!