Bolečine in zobozdravnik Ljubljana

Bil je teden počitnic in skupaj z družino smo šli na dopust. Vedno radi dopustujemo v Sloveniji in tudi tokrat smo šli na v en prelep kraj na gorenjskem in to je Bled. Vsi, ki ste že bili na Bledu, veste kako je tam lepo in kako lahko otroci uživajo. No, tudi jaz sem uživala vse dokler nisem začutila bolečine v zobu. Upala sem, da bo to minilo, a je bolečina postala vedno močnejša. Tako sem vedela, da imam en velik problem, ker je bil vikend in za vikend težko najdeš zobozdravnika. No, pa sem ga našla, rešil me je zobozdravnik Ljubljana, ki je za vikend delal. 

Bolečine in zobozdravnik Ljubljana

Seveda sva z možem najprej preklicala cel Bled, a žal nisva imela sreče. Potem sva klicala v Kranj in tudi tam nisva našla nikogar. Preostala nam je Ljubljana, kajti imela sem v mislih, da ni važno kam se peljem, samo da bolečina v zobu mine. Po dolgem zvonjenju telefona, se nama je javila prijazna gospa in ko sva vprašala, če zobozdravnik Ljubljana dela, nama je povedala, da me lahko naroči in da lahko pridem. 

Takoj sem se vsedla v avto in šla. Mož je ostal z otrokoma na Bledu, jaz pa sem se peljala v Ljubljano. Ne bom pozabila prijaznega zobozdravnika, ki me je sprejel z nasmehom in me poslušal, zakaj sem prišla. Vzel si je čas zame in mi rešil zob. Povedal mi je, da bo bolečina prenehala in da bo na zobu potrebno zdraljenje. Seveda sem se kasneje lahko naročila pri svojem zobozdravniku, ker je bil zobozdravnik Ljubljana daleč od našega kraja in bi si delala nepotrebne stroške. Vseeno pa sem se njemu iz srca zahvalila za njegov čas in potrpežljivost, ker sem sama precej prestrašena in obiskov zobozdravnikov nimam preveč rada. 

Tako me je rešil zobozdravnik Ljubljana, da sem lahko do konca uživala na dopustu. Doma pa sem obiskala svojega zobozdravnika, da mi je pozdravil zob do konca.