Mali oglasi obstajajo že res zelo dolgo časa

Če dobro pomislimo, so mali oglasi nekaj, kar obstaja, že res zelo dolgo časa. Nekaj časa nazaj sem se pogovarjala z očetom, ki mi je seveda zaupal vse o temu, kaj so za njih pomenili včasih mali oglasi. Rekel je, da so včasih mali oglasi bili dosti bolj vredni, saj so ljudje preko njih iskali stanovanja in prav tako službe. Bila sem seveda zelo presenečena, saj mi na začetku ni bilo čisto jasno, kje so male oglase pobrali. S spleta še takrat definitivno ni bilo oziroma niso si morali vsi privoščiti računalnikov.

Mali oglasi obstajajo že res zelo dolgo časa

Oče mi je rekel, da so vsi čisto vsako jutro brali časopise, v časopisih pa so seveda bili mali oglasi. Seveda ne vem, kako nisem morala sama pomisliti na to, ampak je vse skupaj zelo logično. Včasih so seveda ljudje res oboževali časopise in so jih brali čisto vsak dan. Le tako so lahko izvedeli vse, kar je novega na tem svetu. Na nekaterih straneh časopisov pa so bili seveda tudi mali oglasi, preko katerih so ljudje lahko našli, kar so potrebovali. Ljudje so prodajali vse možno preko malih oglasov. Med tem štejemo tudi seveda službe in stanovanja.

Tudi moj oče je našel zaposlitev ravno preko malih oglasov. Čisto vsak dan je spremljal prav tako novice kot tudi male oglase ter vedno ga je zanimalo, kaj svet ponuja. Tako je našel zaposlitev. Tam je zaposlen še dandanes in se čisto vedno spomni na tisti oglas, ki ga je takrat prebral pred leti in tako dobil zaposlitev. Rekel je, da ni zaman vedno bral te male oglase, saj je tako dobil zaposlitev. Tudi moja mama je zelo veliko stvari lahko kupila preko malih oglasov, včasih v časopisih. Veliko stvari je našla, ki jih je definitivno potrebovala in vse, kar je morala narediti, je dvigniti telefon in poklicati lastnika malega oglasa. Včasih je bilo vse to skupaj zelo enostavno.