Izola hoteli so odlična priložnost za kratek oddih

Med poletjem sem hotela mojo družino pripeljati na obalo. Želela sem ostati na slovenski obali, saj bi bila tujina zame predraga. Moja družina se je s tem strinjala in začeli smo planirati. Nismo vedeli točno kdaj bi šli in niti kam bi šli. Zato sem vsem rekla, naj planiranje prepustijo meni, saj obalo poznam že precej dobro. oni so mi morali sporočiti le dneve, ko so prosti in imajo dopust.

Ko sem izvedela datume, sem začela planirati. Najprej sem iskala primerno plažo. Takoj sem pomislila na Izolo. Potem sem razmišljala o tem kje bi bili. Hotela sem nekaj blizu plaže, da ne potrebujemo avta. Svojo družino sem hotela tudi malo razvajati, zato sem si izbrala hotel. Izola hoteli so res lepi hoteli in v njih se lahko sprostiš in uživaš.

Izola hoteli so odlična priložnost za kratek oddih

Vedela sem, da bomo imeli naporne dneve in te plaža lahko precej utrudi. Sonce tudi seveda naredi svoje, verjetno si bomo tudi še kaj ogledali, tako da dnevi bodo naporni in počitek bo tu res ključnega pomena. Zato sem takoj pomislila na Izola hoteli. Se mi zdi pa bi tam res imeli svoj mir, saj si na primer v apartmaju nekako prisiljen da si kuhaš sam, medtem ko pa lahko v hotelu kuhajo drugi zate. Nisem hotela obremenjevati mame tako da bodo Izola hoteli primerni tudi zanjo. Vzela sem kar veliko sobo za 4 ljudi, da nimamo dveh sob po nepotrebnem in končno je prišel dan, ko se je pustolovščina začela.

Družini je bil hotel zelo lep, lokacija perfektna in morje toplo in slano. To je vse kar se rabila slišati od moje družine. Vsi so bili veseli in po nekaj letih so se spet sprostili in šli na dopust z mano. Rekli so tudi, da bi to z veseljem ponovili tudi naslednje leto. Tako da sedaj vem, da je planiranje dopusta na meni tudi naslednje leto.