Bialetti je zelo lep začetek dneva

Sama zelo rada pijem kavo ob jutri. Je res, da včasih nimam časa, saj se moram odpraviti v službo, ampak če se le da, si ga odvzamem in si skuham kavo. Sem zelo velik ljubitelj kave in kava je ravno tista, ki me zjutraj zbudi. Če zjutraj nimam svojega prvega požirka kave težko funkcionira in se skorajda ne morem odpraviti v službo. Pred kratkim sem za rojstni dan dobila nekaj, kar me je res navdušilo.

Dobila sem Bialetti kafetiero. Ko sem to videla, sem bila čisto navdušena. Seveda, vsi moji prijatelji točno vedo, kaj imam rada. Vsi vedo, da obožujem kavo in da sem že skoraj odvisna od nje. Moje navade seveda podpirajo z takimi darili in jaz sem bila res presrečna. Ko sem videla Bialetti kafetiero.

Sedaj imam vsako jutro priložnost, piti res dobro in močno kavo. Močna kava je za mene zelo pomembna, saj tako lahko funkcioniram ob jutranjih urah. Če dobro razmislimo, zjutraj moram ostati in se usesti v avto ter dobro opazovati promet. Zato rabim tudi fokus in ravno kava mi ga zjutraj da. Če zjutraj kave ne bi spila bi čisto brez glave hodila po svetu. Bialetti mi lepo pomaga, da so moje jutranje ure zelo lepe in zbrane.

Vsako jutro lepo vstanem grem v kopalnico, predno pa to naredim, postavim vodo na ogenj. Lepo pripravim kafetiero, se pravi nalijem vodo ter dodamo kavo in se grem umiti v kopalnico. Med tem časom, ko se moja kava kuha, se jaz lahko lepo v miru pripravi v kopalnici, ko pridem iz kopalnice, me čaka sveža kava. Lepo jo v miru spijem ter se usedem v avto in odpravim v službo. Moje jutranje ure so tako postale res bolj posebne, mirne in prijetne. Če zjutraj ne bi pila kave bi bila moja jutra precej stresna in neprijetna glede na to, da sem skoraj vsako jutro v gneči.

Bialetti je zelo lep začetek dneva