Bioklimatske pergole so primerne tako za dom kot tudi za kakšno podjetje

Nekaj časa nazaj sva se s fantom preselila v novo hišo, kjer sva zadaj imela zelo veliko teraso. Za to hišo sva bila zelo zadovoljna in zelo ponosna nanjo. Zadaj sva imela zelo veliko teraso, ki sva jo seveda hotela izkoristiti maksimalno. Terasa je bila zelo velika, kar pomeni, da smo imeli prostor za marsikaj. Zelo pomembno nama je bilo, da sva jo lahko izkoristila čisto vsa letna obdobja. Se pravi sva enostavno postavila bioklimatske pergole nad najino teraso. Polovica terase je sedaj bila lepo zaščitena za bioklimatskimi pergolami. S to odločitvijo so bila zelo zadovoljna in ta odločitev mi je dala tudi eno idejo.

Začasno sem delala v lokalu, kjer smo imeli en problem. Ta problem je nastal ravno takrat, ko je bilo slabo vreme. V tem lokalu smo namreč imeli zelo veliko teraso, saj smo imeli tudi zelo veliko gostov, ki so bili kadilci in so več ali manj bili zunaj. To je bil problem, saj ko je bilo slabo vreme je bila naša trasa prazno. Vse naše stranke pa so šle ravno tja, kamor mi nismo želeli in to je kar našim konkurentom. Zato sem se odločila, da mojemu šefu predstavim bioklimatske pergole. Če so te delovale pri nas doma, bodo tudi tukaj. Lepo sem pristopila do njega ter mu povedala, da sem si doma postavila bioklimatske pergole in da zelo lepo ščitijo mojo teraso. Ko je šef to slišal ga je začelo zanimati.

Bioklimatske pergole so primerne tako za dom kot tudi za kakšno podjetje

Rekla sem mu, da bi bilo zelo dobro, da naštimamo bioklimatske pergole nad naša teraso in tako ne bomo izgubili naših strank. Moj šef se je seveda strinjal in bila sem navdušena. Sedaj smo imeli polno teraso tako poleti kot tudi pozimi in ob slabih vremenskih. Šef me je zelo lepo pohvalil in bil je zelo vesel, da sem se nekaj takega domislila. Seveda sem bila zelo rade volje pripravljena pomagati, saj tudi to močno vpliva na moje plačilo.