Postelja je najpomembnejši del vsake spalnice

Nekaj časa nazaj sem se odločila, da bom renovirala celotno spalnico. Nisem vedela točno kako bi se tega lotila, a vedela sem, da sem želela menjati res čisto vse. Najprej sem začela iskati novo pohištvo in medtem pohištvom je bila definitivno tudi postelja. Vedela sem, da bo postelja najbolj pomemben del pri iskanju, saj je zelo pomemben del spalnice. Če ne bom imela dobre postelje, potem seveda ne bom dobro spala in verjetno bom na koncu pristala na kavču. Ker si tega ne želim, sem se seveda želela res močno potruditi in najti pravo posteljo zase. Ko sem našla neko posteljo, ki mi je bila všeč, sem jaz seveda želela prej preizkusiti, zato je nisem kupila preko spleta. Ko sem ugotovila, da je postelja prava, sem se potem lotila še ostalega dela. Kupila sem tudi nove omare in pa tudi nov tepih. Vedela sem, da bom morala res vse zamenjati, če bom želela biti zadovoljna s to sobo.

Ko sem vse končno kupila, sem vso staro pohištvo vrgla stran in potem sem dala to novo pohištvo. Notri staro pohištvo se malce porazdelila med družino, saj so vsi hoteli imeti nekaj. Mama je želela obdržati mojo posteljo, moja srečna pa je vzela mojo omaro. Tako sem se zelo hitro rešila starih stvari in tudi zelo hitro postavila nove stvari v svojo spalnico. Ko sem stopila v novo spalnico, sem se res počutila, kot da imam popolnoma novo sobo. Res je, da je bila popolnoma nova, a hkrati sem bila zelo hvaležna, ker nisem toliko denarja zapravila za to.

Postelja je najpomembnejši del vsake spalnice

Sedaj sem res zelo zadovoljna s svojo spalnico in je ne bi zamenjala za nič na tem svetu. Prilagaja se mojemu stilu in prav tako lahko rečem, da si v tej sobi lahko res zelo lepo poči. To sta 2 res glavni stvari, ki sem jih želela doseči v tej renovaciji.