V šoli smo imeli športni dan

V šoli smo imeli športni dan

Lahko bi rekel, da sem vedno vesel, če v šoli nimamo pouka. Tokrat pa sem bil navdušen, ker smo imeli športni dan in smo se šli sankat. Ker hodim že v sedmi razred, bi nekdo lahko rekel, da bi mi sankanje bilo lahko brezvezno. Ampak temu ni tako. Obožujem sankanje. Tudi smučati znam, ampak sankanje s sošolci je boljše in bolj zabavno. 

Lani sem imel možnost izbire in sem se odločil za smučanje, ker so mi tako predlagali starši. Rekli so, da je idealen dan, da lahko malo povadim. Ko sem jaz tisti dan smučal in gledal, kako so se nekateri moji sošolci imeli lepo, ker so se sankali, sem bil prepričan, da bom drugo leto izbral sankanje. 

Letos je bilo še bolj zanimivo, ker smo šli na daljšo progo. Nekateri sošolci, ki se zelo dobro razumemo, smo se sankali skupaj. Koliko neumnosti smo počeli. Res je bilo zabavno. Ko se nismo sankali, smo se pa kepali. Vse skupaj je trajalo 4 ure in jaz sem še vedno imel energijo, da bi se še naprej sankal. Res smo se imeli noro. Vsake toliko je kdo naredil kakšno neumnost in tako smo vsi uživali. 

Ko smo morali na malico, smo jo pojedli kar se da hitro, ker smo se želeli čimprej vrniti na sneg in sanke. Že dolgo se nisem tako nasmejal, kot sem se ta dan. Najbojši športni dan v vseh letih. Po tem dnevu vem, da bom naslednje leto tudi izbral sankanje. Smučal pa bom skupaj s starši. Kajti prijatelji in sankanje je definitivno boljša odločitev. Tako poskrbimo, da se imamo fajn.