Novi avto mi je dal veliko svobode

Nekaj časa nazaj, približno pol leta ali pa malo več, sem opravil svoj izpit za avto. Tako pa sem takrat mislil, da bom imel veliko več svobode, kot prej, saj bi se lahko tako sedaj odpravil kamorkoli bi želel in pa kamorkoli bi želel. No tako pa temu ni bilo tako, saj smo imeli doma samo en avto. Ta avto pa je oče vedno rabil, saj se je z njim vsak dan peljal v službo, tako da sem ga imel zelo malokrat na voljo. 

No tako pa je oče nekaj mesecev nazaj tudi prodal svoj avto, saj je bil že zelo star, ter bi moral tako v njega dati preveč denarja. Tako pa sedaj sploh več nismo imeli pri hiši avta, saj se je oče lahko vozil v službo z vlakom, ker mu je bilo to zelo priročno, ter ni več imel potrebe po avtu. Zato pa sem se sedaj odločil, da si bom pač moral avto kupiti sam. 

Novi avto mi je dal veliko svobode

Tako pa sem imel nekaj denarja že prihranjenega, poleg tega pa sem skoraj da redno opravljal poleg šole tudi študentsko delo, tako da se mi je nekaj denarja že nabralo, ter sem tako res začel iskati kakšen avto.

Po nekaj iskanja, pa se je pojavila priložnost za cliota, ki je bil letnik 2007, vendar je bil res zelo lepo ohranjen, tako da me je avto nato stal 1500 evrov, kar pa je bilo za takšen avto res poceni. 

No sedaj pa sem res imel čisto svoj avto, kar pa mi je dalo ogromno svobode. Tako pa se lahko sedaj res odpravim kamorkoli želim in pa kadarkoli, kar pa mi je zelo všeč. Na faks pa se sicer še vedno odpravljam z vlakom, saj me to stane veliko manj denarja, kot pa da bi vsak dan plačeval bencin za vožnjo v mesto.