Rafting Bovec in nepozabna izkušnja

Vsi vemo, kako lepa so lahko študijska leta in koliko stvari lahko v teh letih počneš. Sama sem zelo težko šla od doma, ko sem šla študirat, a danes vem, da je to bila moja najboljša odločitev v življenju. Kajti končno sem lahko zaživela tako, kot sem si jaz želela. Teh let ne bom pozabila nikoli, ker sem končno spoznala kdo sem in kaj sem. 

Doživela sem ogromno, posebej pa sem uživala, ko sem šla na rafting Bovec. Ko sem šla prvič, sem se enostavno prepustila. Prijateljica je vse to organizirala. Sama nisem vedela, kam točno se podajam. Prijateljica mi je približno povedala, kako to izgleda, a dokler sama nisem tega doživela, nisem mogla vedeti. Ta dan je zame bil nekaj posebnega. Že ko sem se pripeljala v Bovec in videla vso to naravno lepoto, sem bila očarana. Kako zelo lep je Bovec. 

Potem pa je sledilo še veliko lepih občutkov in doživetij. Od tega dne naprej, sem na rafting Bovec hodila redno. Lahko rečem, da sem vsako leto imela plan, da grem štirikrat. To sem tudi uresničila. Ker sem bila po duši športnica, mi je rafting Bovec res pomenil ogromno. Tudi svoj rojstni dan sem eno leto praznovala tako, da sem povabila svoje prijateljice na rafting Bovec. Res smo uživale in se imele prekrasno. 

Rafting Bovec in nepozabna izkušnja

Takrat smo bile v Bovcu kar dva dni. Tako smo šle na rafting Bovec in ostali čas veliko prehodile. Bil je moj najlepši in najbolj posebni rojstni dan, kar sem jih imela. Sedaj dobro vem, koliko mi pomenijo ti kraji, obožujem naravo in šport v naravi. Ravno zato mi je rafting Bovec nekaj posebnega. Tega sigurno ne bi doživela, če ne bi šla študirat. Hvaležna sem staršem, da so mi študij omogočili. Življenje je lepo in prav je, da ga živimo na polno. Jaz ga živim in sem srečna.